Wednesday, June 27, 2012

Varza calita de post

Ingrediente:

1 varza proaspata mare
1 ceapa
2 ardei grasi
1 morcov
5 rosii  
2 linguri bulion sau pasta de tomate
 sare,
piper macinat si boabe,
cimbru
 marar

 Mod de preparare:

 Varza se curata de frunzele uscate ,se spala si se toaca foarte subtire. Se presara putina sare peste varza si se lasa putin , apoi se stoarce pentru a se elimina surplusul de apa .

 Intr-o cratita se pune putin ulei , se adauga varza,  ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, ardeiul taiat  cubulete,  piper boabe,cimbru, piper macinat ,se toarna putina apa calda si se lasa sa fiarba inabusit.Cand sunt patrunse adaugati rosiile taiate felii , bulionul sau pasta de tomate , mararul tocat marunt si se lasa sa mai fiarba la foc mic pana se inmoaie rosiile si se potriveste de sare si condimente .

Se introduce la cuptor pana se rumeneste .